Guia: Afrontant el càncer

El càncer pot visitar-te adoptant la figura d’un “convidat” inesperat, que esvalota la teva ment i el tarannà habitual del teu dia a dia (personal i professional).

Així, amb aquest nou inquilí present, una nova forma de vida, amb un plus de nous hàbits i emocions (a flor de pell) convergeixen sense que tinguis massa temps per familiaritzar-te i adaptar-te a la nova situació.

Des de l’AECC volen fer el procés anterior el menys traumàtic possible. Així, amb la finalitat en ment, han editat la guia Afrontant el càncer. Es tracta d’un document informatiu i d’ajut.

Els continguts que tracta són diversos: d’auto-reflexió, emocionals, d’identificació de les persones de suport, de maneres de fer (ex. aprendre a dir que no), d’accions benefiguiacioses per la tranquil·litat del teu jo (ex. meditació, organització del temps, higiene del descans, etc.).

Et pots descarregar o compartir la guia en català: Afrontant el càncer i també en castellà: Afrontando el cáncer.

Tant si ets la persona afectada directament amb aquesta malaltia, com un/a amic/amiga, familiar, parella, etc. AQUESTA GUIA T’INTERESA… I MOLT!!!

Cuida’t PREZIosa!

P.S. Si ets esportista i t’agrada córrer o caminar, el dia 28 de juny tens un esdeveniment que no et pots perdre: VIII Cursa La Maquinista per la Integració i la Lluita Contra el Càncer. No ho deixis i fes uns quants quilòmetres d’asfalt perquè altres persones puguin gaudir d’uns kilòmetres més de vida 😀

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s