Bye, bye a alguns dels efectes secundaris del càncer de mama

El primer anticòs conjugat ja ha estat presentat a la societat. No! No es tracta de cap nova declinació de l’idioma. És un nou medicament que es fruit de la barreja de dos. Així, el seu potenciar d’acció és més elevat que la quimioteràpia convencional.

El modus operandi d’aquest nou fàrmac, conegut amb el nom de Kadcyla, es caracteritza per actuar només quan arriba a les cel·lules malignes. Llavors deixa caure tot el seu poder. Així doncs, els teixits sans no es fan mal bé.

Així doncs, el 20% de les dones que pateixen el tipus de càncer HER2 i que desenvolupen metàstasis i no responen al tractament estàndard poden beneficiar-se dels efectes positius, el cabell es queda on està i els vòmits i les nàusees es redueixen o eliminen.

Font: El cáncer de mama estrena en un solo fármaco la inmunoterapia y la quimio

Les notícies sobre els nous avenços dins la recerca contra el càncer que ens van arribant, ens fan pensar que de malaltia mortal, determinats tipus de càncer de mama van camí de convertir-se en malalties cròniques. Un somni que es va nodrint i prenent forma de mica en mica 🙂

P.S. Finalitzem aquest post presentant també alguns dels efectes “primaris” que poden aparèixer si el càncer de mama s’està instal·lant al teu cos. Si tens dubtes o notes que alguna de les imatges es correspon amb la teva realitat o ho dubtis i visita al teu metge o metgessa de capçalera.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s