Facebook com a co-tractament oncològic

A Facebook, hi ha de tot! Entre els espais web que nodreixen aquesta xarxa social volem destacar dos:
ejercicioIPEFC Instituo profesional en ejercicio físico y cáncer és la pàgina d’una organització sense afany de lucre, on l’exercici físic es presenta com un recurs ideal per tal d’afrontar, superar i seguir gaudint de la vida un cop el càncer a desaparegut. Així, podem trobar: articles d’interès, vídeos, consells esportius, etc. L’activitat esportiva es converteix en el millor co-tractament per tal de superar les diferents fases de la malaltia. El missatge es clar… no deixis que el càncer et faci penjar les bambes!!!
La comunitat Punto y seguidocomunidad, on tenen cabuda des de vídeos informatius sobre el moment de pèrdua de cabell i com fer-li front mitjançant diferents tipus de mocadors i gorres, fins a exercicis físics adients per tal de practicar-los en diversos moments de l’evolució de la malaltia. La normalització del dia a dia d’una dona amb càncer, presentant recursos diversos, senzills i fàcilment aplicables constitueix l’eix d’aquesta web. Conèixer els efectes del càncer i com fer-lis front és l’objectiu que hi ha darrera d’aquesta iniciativa.

Si trastejes una mica més trobaràs alguns grups a Facebook (la majoria tancats) que tracten diferents àmbits relacionats amb el càncer de mama i també pàgines d’interès.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s